26 Aralık 2009 Cumartesi

yazıyorum da noluyo-37


*acaba kim buldu pırasadan yemek yapmayı yav. eğer kim bulduysa helal olsun vallaha.bu kadar sevilmeyen ama bi' o kadar da popüler olan birşey icat etmek kolay olmasa gerek. saygılar pırasadan yemek yapmayı bulan insan.

*en sonunda feysbukuma kadar dayandılar lan ! meyil olarak verdikleri piskolocik baskı yetmiyormuş gibi şimdi de başka yollardan ulaşmaya başladılar bana. geçenlerde biri ekleme talebinde bulunmuş. taş mı taş ama. ayıp olmasın diye kabul ettim ben de bu nazik ekleme talebini. bir baktım ki o cinsel gücü artırıcı   ilaç reklamlarıyla dolu lan profili. allahım yeter !
*iki ucu boklu değnek diye şikayet edene kadar şükretsene be ademoğlu ! dua edesin ki bok çukuruna düşmememiş değnek. bir de bu yönden bak olaya.
*nerede çift elle mesaj çeken bir insan var, anlayın ki o daha yeni sevgili edinmiştir. nerede de tek elle mesaj çeken biri var,o da uzun zamandır bir ilişki içindedir.
 
 

18 Aralık 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-best of


*bu hafta yazımı tam yazamadım ama benim suçum yok vallaha. çok çabuk cuma oldu. bu kadar çabuk olmuyordu cuma yav. neyse ama oldu artık,ne edek ? eski yazılardan ''best of''ları seçtim sizlere ben de. hem benim de bir ''best of''umun olmasının zamanı gelmişti. ama bunları seçerken çok eski yazılardan seçmeye gayret ettim ki yeni okuduklarınızı okuyup sıkılmayın diye.

*kel insanların omuzunda,göğsünde ve müstakil bazı yerlerinde aşırı kıl olması bence yaradanın onlara oynadığı bir oyun.en olması gereken yerde yok,ama en ofsayt yerlerde evlere şenlik.
*tam önemli bir mesaj beklerken operatörün attığı mesajı görünce ki hayal kırıklığı,trafikte ilerlemeyen tek şeritte beklemenin verdiği hayal kırıklığından daha beter.

11 Aralık 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-36


*moralim bozuk başlıyorum yazıma,ulan feysbukunda ''iğrenç espiriler'' diye hayran sayfası var ve binlerce hayranı var ama ben iğrenç espiri yapınca '' bi siktir git ays'' oluyor. alındım vallahi.
*eskiden hbb diye bir kanal vardı. ara sıra yabancı şarkı verirdi,ben de ilkokul zamanlarında  oradan şarkı ezberleyerek kızlara hava atmaya çalışırdım. atabildim mi hayır. zaten o gün bugündür ingilizceylen de aram iyi değil.
*gugula ''ismail yk bayram özel'' yazıp siteme giren insan. seni istemiyorum lan ben sitemde.
*bence şirin kızların göt,bok,sıç gibi kelimeleri kullanması yasaklanmalı.özellikle de osurmak kelimesini kullananlara müebbet hapse varan yaptırımlar uygulanmalı. kızım sen şirin kızsın,şirin ol az biraz.
*o değil de osurmak ne acayip aslında. bazı ortamlarda insanlar kahkalar atıyor biri osurduğunda,ama gel görki bazı ortamlarsa bu olaya esefle kınama gözüyle bakıyor. napacağımı şaşırdım.




devamı şu tarafa gittti >>>>>>

4 Aralık 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-35-mini öykü


Metrobüsün kapıları açılmıştı.O ana kadar oldukça konsantreydim.Daha önceden planlamış olduğum gibi gözüme kestirdiğim koltuğa,aynı avına atağa kalkan bir kaplan edasıyla saldırıyordum. Ama o da ne ? Gözüme kestirdiğim koltuk doluydu. Benden önce biri oturmuştu. Bu nasıl olurdu ? Daha ilk duraktı oysaki burası. Sanırım şöför tanıdığı birini garajtan oturtmuştu oraya. Kafamda bir sürü soru işareti vardı.Bense bu şoku hemen atmalıydım üstümden.Geri dönme şansım yoktu. Eğer dönersem kapı suratıma kapanacak,bense geride kalanlara aynı sevgilisinden hüzünlü bir şekilde el sayrılarak ayrılan,trenden bakan o kişi gibi mazlum gözlerle  bakacaktım. Hemen attım şoku üstümden ve yeni bir hedef seçip başka bir koltuğa yöneldim. Geride kaç kişiyi savurduğumu hatırlamıyorum. Ama bunu yapmazsam o  savrulanlardan biri ben olacaktım !  devamı için tıklayanzi