30 Ağustos 2008 Cumartesi

yazıyorum da noluyo-17-FW:ben denedim siz de deneyin..


gönderen:keko_delikanlı@kerizim.com
alıcı:yakıslıklı_prens@mail.com,alemınkralı@mail.com,
süpersonikarizma@mail.com,cok_güzelim_be@mail.com,acıların_dertlerın_cocugu@mail.com,
allah_özene_bezene_yaratmış@mail.com,sabr@gönül.com,
laz_anya@mail.com,merve_seni_seviyorum@mail.com,ahmet@mail.com,
mehmet@mail.com,fadime@mail.com,nuri@mail.com,
konu:FW:ben denedim sizde deneyin..


bir arkadaşımdan, avukat olan arkadaşımdan geliyor bu teklif ve iyi bir fırsat gibi görünüyor. O, doğru diyorsa gerçekten doğrudur..İlk bana anlattıgında k.çmla gülmüştüm içimden ama yüzüne sen anlattıysan ''kesin doğrudur abi'' diyordum..o da bana ''tabiki de doğru hacı bizde yalan olur mu?'' dedi. bir şeyler geveliyordu ağzında,anket,yuro,muro...ben de kafamla onaylerken bi yandan da ''abi süpermiş'',''cidden mi'',''vay anasını'' gibisinden cümleler kuruyordum olayı anlamadığımı çakmasın diye..''tam 50,000 yuro kazandım,net 50,000 yuro hacııııı'' diyordu..ve ekliyordu '' adamlar keriz gibi para dağıtıyorlar''.

''Eee abi ben napcam '' diye sordum..''yapman gereken tek şey sana bir mail atcam ve onu forvatlıcaksın'' dedi..''kolay işmiş abi ya,peki ne kadar kazancam ben bu işten'' diye de ekledim..''mail başı yüz yuro..ayrıca sana gelen maillerde ki kız msnlerını de ekler manita yaparsın..prim diye düşün..'' dedi ve ''eheheh'' diye güldü...ben de ''eheheheh'' diye anlamsızca güldüm....Tam o sırada telefonu çaldı..Bana döndü arayan ''gates arıyo lan...'' dedi..''gates kim abi'' dedim..''bizim geyts yok mu lan bill geyts..çekimin elime geçip geçmediğini soruyo''...O andan itibaren ben de bu işin içine girmeliyim diye düşündüm..adam geytsle kanki olmuş resmen mına koyim..

Söylediklerini tek tek uyguladım ve beklemeye çekildim..Tam bir hafta sonra mail geldi..mailde aynen ''sevgili riza..Dünya genelinde ne kadar mal var anketimize katıldığınız ve daha çok insana ulaşmamızı sağladığınız için size çok teşekkür ederiz..bize açık adresinizi maile cevap olarak belirtirseniz 100,000€luk çekiniz elinize ulaşacaktır..'' yazıyordu.
Gözlerim doldu o an..tam 100bin yuro...bir hafta sonra çekim elime ulaştı..bu maili de size aldıgım yeni evimden ve bu mailler sayesinde tanıştığım remziyenin yanından yazıyorum..yapmanız gereken çok basit..bu maili daha çok kişiye ulaştırmak...

aysberg facebook: http://www.facebook.com/aysberg.org

2 yorum:

* Ampirik * dedi ki...

ertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç
bütün alfabeyle güldüm lan =)
var böle mallar..
şii hacıı bu avuakt iyi bi avukat mı?
bizim bi arazi davası vardı da =)

o değilde 100 bin yatmış mı hesaba?

aysberg dedi ki...

yatmaz mı ? bil geytste yalan yok. dürüst adam kendisi.

Yorum Gönder