5 Şubat 2011 Cumartesi

Yazıyorum da Noluyo-82


*Evet yine ben.

*Ben en çok sabah kalkıp elini yüzünü bile yıkamadan bilcisayarını açan ve feyisbuğa girip de ‘’0’’ (yazıylan sıfır) bildirilmen karşılan insana acırım. Yazık lan ona.

*Şu Tenete ismli kanalın yeni hali uydudan yayın yapan yerel bir kanal havasına bürünmüş sankim. Nerede o eski karizmatik Tenete. Artık gözümde çay tv’den farkı yok benim içün.

*Şu bilmen ne sigortanın reklamından sonra sinemaya gidişlerde gözlen görülür bir düşüş olmuş. Sinemacılar Birliği Odası başkanı ayaklanmış. Millet evimiz, arabamız soyulacak diyerekten sinemaya gelmez oldu, kendi iş yapamıyor diye bizim de işimizin bereketini kaçırdı falan diyormuş. Haklı da Sinemacılar Birliği Odası Başkanı. Arabam olmamasına rağmen her an ‘’Lağn sktir araba mı soymuş olmasınlar şimdi’’ diye tırsıyorum. Ama sonra arabamın olmadığı aklıma geliyor rahatlıyorum. Ruh sağlığım bozuldu yeminlen.

*Tam yazıya odaklanmışkene babanın odayı girip ‘’Lağğn git 2 eğmeğ al gel’’ demesi. Tanımlayamadığım olay.

*Seri ilanlarda ev almayacak olmasına rağmen kendi semtinden satılık veya kiralık ev ilanlarına bakan biri varsa orada halis mulis bir Törkiş evladı vardır.

Bilim Hatunu
*Asla sonuca varılamayacak büyük tartışma: Basketçiler mi daha çok yoruluyor maçta, futbolcular mı ? Lütfen abuk subuk deneylerlen uğraşacağınıza şu sorunun cevabını bulun ey bilim adamları ve bilim hatunları.

*Çirkin olduğunu bile bile gözel fotoğraf çekinen insanları da anlamıyorum. Çirkinsin ulan çirkin.

*Şu uzun tırnak bırakınca ben gitar çalıyorum, entelim aslında havası oluşuyor ya. Araştırma yapalım o uzun tırnaklıların 10’undan 9’u üşengeçliğinden kesmiyordur o tırnağı. Sonra da ben entelim. Oldu.

*Feyisbuğta 0.feyisbuktan bir gönderi göndertiğin zaman altta yazıyor ya 0.feyisbuk aracılığı ilen yolladı diye. Resmen feyisbuk fişliyor o kişileri. Bu herif/hatun beleşçi, sakin borç para falan isterse verme, yeminlen geri alamazsın, süründürür seni mesajı içeriyor resmen. İyi de yapıyor Mark Zükerberk. İlk kez işe yaradın lan Züker. Ben de ödül olarak durum güncellemesindeki ‘’ne düşünüyorsun’’ sorusuna ‘’Mark Zükerberki düşünüyorum’’ yazcam. Sırf o yüzden oraya bunu yazdın, acaba biri beni düşünüyor mu diye ama kimse düşünmedi de mi seni Mark. Olsun üzülme ben düşündüm bak seni. Ulan konu nereden nereye geldi. En iyisi şu ekmeği alıp gelem. Yazıya devam ederim.

*Bir şey fark ettim. Daha doğrusu sosyolojik bir analiz ettim. İngilizler günü kurtarma çabasındayken, biz Törkişler ise geleceğe bakıyoruz. Nereden mi anladım ? Engilizler gudmorning deyip, aman böğünü atlatak da yarın Allah kerim(onlar Allah demeyo tabi) düşüncesindeyken, biz törkişler, iyi günler diyerekten tüm geleceğimizi güvence altına alma temennisindeyiz.

*Buradan yunanlılara seslenimde bulunmak istiyorum. Yıllarca popüler olan her şeyimizi ‘’ulan bu bizimdi aslında’’ diyerekten elimizden aldığınız. Lağğn nolur şu apaçi marşını da ‘’ulan bunu ilk biz bulduk’’diyerekten sahiplenip elimizden alsanız ya. Bak çok popüler lan Yunan bu apaçi şeysi. Haydi gel sahiplen be kanka. Vallaha kızmıcem. Kolbastıyı da alın diye çok yalvardım ama almadınız. Bari bunu alın be.

*Bakayım Çay Tv’de gözel bir şeyler varsa izleyem.

*O zaman bu haftalık da Dı End.

2 yorum:

* Ampirik * dedi ki...

3 şey.

1- Bilim Hatunu fotosuna benim labdaki pembiş madde bulup sevinmiş fotomu koymadığın için kırıldım

2- Şiveli konuşmayı abarttığın için daraldım

3- Yunanlılar gelirse benide alsınlar Atinayı göresim geldi, ben yanımda götürücem apaçilerle kolbastıyı orda bırakıp kaçıcam.

aysberg dedi ki...

haklısan sanırsam. 1. olarak büyük ayıp ettim cidden :(
2. olarak şivesel olayı azalttam.
3.olarak da yunan kızları güzel, beni de mi alsalar acaba.

Yorum Gönder