9 Ekim 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-28-


*alarım ertelemeyi bulan insan.bu sözler sana.çok sinirliyim sana.sırf ben mi?sanmıyorum nice insan var sana karşı kin besleyen.senin yüzünden ''ne de olsa erteleme var ulan 5 dk. daa erteleyem yaa,nolcak'' diyen ve o 5 dk.ları uyku sersemi olduğu için 15er dakkaya,yarım saate hatta saatlere dönüşen;evine,işine,okuluna geç kalan nice insan var bu hayatta.bu arada uyanıp eve gitmek saçma oldu lan.çok alternatif olsun diye yazmıştım.ama o değil konu.konu bunca insanı zor durumda bırakmaya utanmıyor musun?sen,evet sen.ertelemeyi bulmasaydın,alarım çaldığı saatte el mahkum uyanacaktık.ama sen naptın.alarımı ertelemeyi buldun ve nice insanın hayatını zora soktun.nice nice sana sövesim var ama belki ölmüşsündür diye sövmüyorum,ölünün arkasından konuşmak olmaz.sustum.

*ya bu yemekteyizi ünlüleri yarıştırmak benim fikrimdi ama.bilogumda belirtmiştim hatta.adi şov tivi.girip okuyon biloğumu demi.ama verme sen benim telifimi.çıkar acısı bir şekilde.

*bu sözler de sana gelsin,sıkışık tırafikte sürekli şerit değiştiren insan.ya az biraz akan şerit bulsan lönk diye hemen o şeride sızıyon.o sıkışıklıkta nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama yapıyorsun işte.ama üstündeki uğursuzluk sağolsun,sızdığın şeritinde mına koyuyon ve orası da sıkışık.bi bakıyorsun,az önce bıraktığın şerit refaha ermiş gıdım gıdım da olsa gidiyor.anında ordasın.bu senaryo sürekli devam ediyo.inşallah gördüğün ilk duvara girersin.


*bu titinetin sıloganına hastayım.titinet internet.saçmalığı anlamanız için örnekliyorum.beveme araba.ne kadar saçma demi ? çok saçma çok.


*kol değil gına bastı yahu !!

*buradan hemcinslerime sesleniyorum.akşam gelip arkadaşınıza ''bugün okulda,otobüste,vapurda vs. bi kızla acayip kesiştim olum'' demeyin.kesişmek öküz gibi kıza bakmak değildir.kesişmekteki -iş eki (bknz:dilbilgisi) karşılıklık etkileşimi anlatır.yani bi kıza öküz gibi bakmak değildir.aynı anda kızın da size bakmasıdır.budur yani.

*ben ziraat bankasından para çekmeyene öğrenci demem arkadaş.o duyguyu yaşayacaksın.


*bu uzun tatillerde babanın sürekli evde olması ne fenadır yahu.küçüklüğümden beri babam nşa'da(nşa ne lan?normal şartlar altında demek,kimyager olduğumun havasını atam dedim.biz öyle kullanıyoruz da.) hep pazar günleri evde oluyor ve bilinç altı babamı evde görünce ister istemez pazar günü sendıromuna giriyorum.ama babam uzun tatil günlerinde hep evde olunca bütün tatil zehir oluyo bana.hergün pazar sendiromu.''yarın okul/iş var mına koyım ya''.tam alıştım diyorum,seriyorum bir yerlerimi,o günde hep son güne denk geliyor ve ertesi gün acı gerçek:İŞ/OKUL.hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !


*kel ama uzun saçlı insan.sen nasıl bi insansın ya.orta şut karışımı bile daha kişiliklidir senden.

*buradan yunanlılara sesleniyorum,yıllardır herşeyimizi bizim diye sahiplendiniz,nolur kolbastı da bizim diyin,nolur lan,nolurrr??(son nolur ağlamaklı ses tonuyla).


*''polis maç pankart'' diye bir not almışım,yazarım diye.ama ne olduğunu çözemedim.siz bu üçlüden saçma bir yazı elde edebiliyorsanız insanlık namına bana da haber verin.düşün düşün çıkaramadım bunu neyle alakalı bir yazı yazmak için not aldığımı.peh.

*not almak demişken,baya bir hafıza özürlü olduğum içün(bana bu özellik yapım aşamasında yüklenmemiş sanırım) aklıma gelen şeyleri unutmayın diye not alıyorum.he not aldığım şeyleri de unuttuğum oluyor(bknz:yukarıya).genelde de beyinim gece vakitlerinde çalışır durumda.bende unutmayım diye aklıma gelenleri telefona kaydediyorum.o da mecburen yastığımın dibinde.ve bilindiği üzere telefonu gece dibinizde bırakıp uyumak çok tehlikeli.ve bende sırf mizah uğruna bu tehlikeyi göze alıyorum.yarın öbür gün küt diye gidersem bilinki sizlere birşeyler yazabilmek içindir(yazar burada okuyucuya yalakalık yapıyor).bunu bilin istedim.

*agresif bi yazı oldu,özellikle giriş kısmı.ama hayat sinirlendiriyor beni.kendime gelmek için ve düzenli olarak yazmamın şerefine,bütün hafta boyunca serdar ortaç'tan ''hayat beni neden yoruyorsun'' şarkısını istediğim kadar dinleme ödülü veriyorum kendime.tamam tamam size de verdim izin.

*şükür ölmeden bu yazımı da bitirdim bu arada he.

2 yorum:

mustafa damar dedi ki...

yazı süper abi =)
yakıyosun ortalığı ama o alarmı 5 dk erteleme benimde ağzıma mıçıyo=)

* Ampirik * dedi ki...

erteleme, cep telefonuna blog notu alıp sonra saatlerce neydi bu diye düşünme, veeee kolbastının aslında yunanlıların olması :) işte bunlar ebnim hayatımında karanlık ve kör noktaları.. süper parmak basmışsıın orta parmak sanıyorum ki ve tebrik eiyorum :)

Yorum Gönder