27 Kasım 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-34-bayram özel


*ben var ya ben,o inşaat halindeki binaların camlarına boyayla atılan 'S' harfini görmeyi özledim. sanırım değerlerimizi kaybediyoruz yavaş yavaş.





*ulan klavyemde ''Y'' tuşu bozuldu zor basıyor..ben y'yi öyle önemsiz bi harf sanırdım ama lakin fark ettim ki amma çok kullanılıyormuş bu harf.benden size dost tavsiyesi y harfinizin kıymetini bilin.bilmeyenlere bildirin. hatta 3 yazı önce y harfi başıma ne iş açıyordu bakmak için buraya bakabilirsiniz.




*''bakmak için bakabilirsiniz'' saçma oldu sanırım.




esmer bombaya bir örnek
esmer bombaya örnek


*şu bana sürekli cinsel içerikli mail atanlar sanırım beni okuyorlar. muzafferle sametle bu işin olmayacağını anladılar,en sonunda ''esmer bomba seni bekliyor'' diye mail attılar ve kalbimi çaldılar.



devamı için tıklayınız

20 Kasım 2009 Cuma

yazıyorum da noluyo-33-


*her sene düzenli olarak hava bir erken kararmaya başlar,bir geç kararmaya..hava inatla bunu yapıyor her sene.senede de iki kez. ama ey sen insanoğlu,evet sen ! şişt,sana diyorum oğlum.yüzünü kaçırma.evet sen. neden her sene sanki ilk kez olmuşcasına bu olay ''abi havada saat 6 oldu karardı he'' diye dillendiriyorsun ? hala neden sende bu,uzaylı bir travesti görmüşcesine heyecan yaratıyor anlamış değilim.hem de senede 2 kez ya.insaf be.


*ben ona buna değil de,sabaha karşı uyanıp ''daha alarm çalmamış,biraz daha uyuma vaktim var,yehhuuu '' diyip,saatine bakan ve alarımın çalmasına 1 (yazıyla bir) dakika kaldığını gören insana acırım. yazık bu insana..


*''saatlerimizi ayarlayalım.yarın hava erken kararacak,hep birlikte bunu dillendirip,dünyada azınmayacak kadar fazla olduğumuz gösterlerim.''



devamı için tıklayanzi:

14 Kasım 2009 Cumartesi

yazıyorum da noluyo-32-


*benim ekmek arasına birşey koymaya üşendiğinden yavan ekmek yiyen arkadaşım var.ismini deşifre etmeyeceğim ama beni tanıyan birkaç kişi bu arkadaşın kim olacağını tahmin edeceklerdir.

*geçen yazımı gruba mesaj atarken mesaj başlığına ''y''koymayı unutmam ve millete ''azıyorum da noluyo-31'' şeklinde mesajı yollayacakken son anda farketmem.az kalsın felakete yol açıyordum.hemi de bu felaket serinin 31.yazısında başıma geliyordu.gelmedi ama.ajdarın tekrar şarkı söylemeye başlamasından daha beter bir felaket olurdu.

*o değil de kendimi geçen gün bez bebek izlerken yakaladım.

*bu yazılardaki sansürleme işini anlamıyorum.adam küfür yazacak,küfrü k*für şeklinde yazıyor,ne yani ben anlamadım mı senin küfür ettiğini ? veya yine ne yani o sansürü koyunca çok mu edepli oldun lan ? ne oldu bir anlet hele.sanki o sansürü koyunca insanlar çakmadı değil mi lan onu ? '' ana ne demek ki lan k*für? ''.insanları salak yerine mi koyduğunu sanıyorsun lan sen ? ya illa her hafta dellendirecek biri çıkıyor beni ya !! senin ta **** *****. yıldızları sen doldur.belki iyi birşey çıkar.



devamı için tıklayanzi

7 Kasım 2009 Cumartesi

yazıyorum da noluyo-31-


*ne kadar uğraşırsam uğraşayım yok olmuyor.denedim,ettim ama olmadı.ben erkeklerle emesen muhabbeti yapamıyorum.vallaha da olmuyor billaha da olmuyor.denedim çabaladım ama netice vermedi.kızlarla ederken sorun yok ama gel gör ki erkekle muhabbet edemiyorum.nedenini buldum.sorun ben de değil aslında.örnekliyim hemen;

ben:aga naber lan a***k :D
erkek olan arkadaşım:iyi lan g** senden naber

ben:abi işim var sonra konuşuruz.....


oldu mu ee be güzel arkadaşım benim,oldu mu o simayıl ? ne o şirin sımayıl.gerçeğini gözümün önüne getiriyorum,iri yarı,kıllı mıllı bi erkeksin.ama gönderdiği sımayıla bak:''''.ne güzel girmiş olaya,g** falan.ama o sımayıl beni benden alıyor işte.ben soğumayayım da kimler soğusun emesende erkek muhabbetinden.


*bu saçta insan gibi mi? biz küçükkene kısa,kısa,kısa sonra birden uzun oluruz ya,benim saçım da vallaha boy attı lan birden.



devamı için tıklayınız:

gri'den 5 kayıt bir arada !


indirmek için ahanda tam şu linke buyrun:

http://www.4shared.com/file/137040608/7760df7e/gri_crew.html

3 Kasım 2009 Salı

taşındık efenim !


http://aysberg.org/ adresine taşınmış bulunmaktayım an itibariyle.bi' süre daha buralarda takılırım ama sonra pılımı pırtımı toplar giderim buradan.ona göre.