8 Mart 2010 Pazartesi

Yazıyorum da Noluyo-47


*yeteneksize çıkan veletleri görüyorum da o yaşlardaki kendim geliyor akılıma, ben o yaşlarda halan amcalara pipi göstermeklen meşguldum yav.

*yine selamsız sabahsız daldım sanırım. merhaba. 

*şu hayatta bir kuaförün ismi hayri ise ekistradan erkek kuaförü diye belirtmesine gerek yok. isim açıkca bağırıyor ben erkek berberiyim diye. 

*o değil de bir insan hem tipen hem de oyun anlayışı olarak güiza'ya benzer mi yahu ? ben benziyorum. en sonunda ben de bir halı saha maçında ağlayacağım ama anlamaz ki bizim öküzler.yalnız, şimdi o öküzlerden biri bu yazıyı okuyacak olursa, ağlamaya fırsat bulabileceğim bir halı saha maçı da olamayacak ya. neyse. ( olum okursanız şakacıktan öküz dedim he. )

*herhalde futbolcu olsam, son 5 dakika oyuna girmek için topun dışarısını çıkmasını bekleyip, topun 5-6 dakika boyunca dışarı çıkmadan maçın bittiği futbolcu olurdum. 

*geçen hafta fitbolla ilgili yazı yazdık diye hiç bir bayan okuyucudan yorum alamadım ve hala fitbolla ilgili şeyler yazıyorum. bayan okuyucu kaybetmemek lazım.sevgili bayan okuyucular, bakın sevimli olsun diye fitbol bilem dedim. tamam tamam sustum.

*hiç bir maç oynanılmadan kazanılmadığı gibi, hiç bir sınavda girilmeden geçilmiyormuş. ben bunu öğrendim şu kahpe hayatta. hasstir. yine futbolla ilgili oldu bu yazı. ağızımdan kaçti vallaha.

*Olası 3. sayfa haberleri;
evde kimse yokken vcd'de porno izleyen genç, o sıra elektiriklerin kesilip cd'nin vcd içinde kalması neticesinde kalp kirizi geçirip hayata gözlerini yumdu.

*şu boş boş dikilen tipler var ya gün boyunca, ben onlara acayip gıcığım. bir gün yanlarına gidip ''ne dikiliyorsunuz lan y.rrak kafalılar'' demek istiyorum. ama dayak yeme olasaılığım oldukça yüksek olduğundan hep içimde kalıyor. eğer benle aynı hissiyatları taşıyanlar varsa, şöyle 15-20 kişi olursak bir şey yapamazlar.

*bir kitabı okuyunca ''aslında benim de aklıma gelirmiş lan bu hikaye'' diyorum. ama nedense hiç bir hikaye gelmedi şu güne kadar akılcığıma. 

*bir erkek için mersedes mi, beveme mi sorusu, anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı daha çok sorusuyla eş değer.he bir de ancelina mı, cenifir sorusu var. aslında her sorunun cevabı belli de, diğer şıkka da bir gün iş düşer diye politik cevap vermek zorunda kalıyoruz.

*geçen 3 adet çarşaflı bayan gördüm. ikisinin sadece gözleri, diğerininse ayrıyeten burnu da görüküyordu. sanırsam o kıdemliydi. eğer tüm suratı görüken bir çarşaflı görürseniz onun da hero kıdeminde olması lazım diye düşünüyorum.

*şu yeryüzünde hoşlanılan kızın sana abi demesinden beteri, seni feysbukta erkek kardeş olarak kaydetmesi olsa gerek.

*soru sorulmaya müsait bir insan tipi var ise şayet, sanırım o tip, benim tipime benziyor. 

*dikkat iğrenç espiri;

annemler ikeyadan katlanır sandalye almışlar,bana bile katlanıyor. ehe ehe.

*tamam tehlike anı geçmiştir, yazının başına dönebilirsiniz.

*ya bir de yazılar elimde olmayan sebeplerden ötürü geçikiyor. yazıları yazmakta değil de fırına vermekte sorun yaşıyorum. en geç pazartesileri fırına vermiş olurum ama.

*daha yazacaktım lakin yukardaki cümle final cümlesi gibi oldu. neysem o zaman haftaya bir gün görüşürük artık.

*yine ben. gitmiştim ama geri geldim. en geç pazartesi demişim ama gün salı olmuş. neyse yine gittim ben.

0 yorum:

Yorum Gönder