18 Nisan 2010 Pazar

yazıyorum da noluyo-53



*selamın aleykum.

*az önce ‘’selamın aleykum” diyerekten ‘’selamın aleykum diyen ilk mizahcı” olarak tarihe geçmiş bulunmaktayım. siz de ”aleykum selam” diyerekten ” ilk kez bir mizahcıya aleykum selam diyen normal insan” olarak tarihe geçebilirsiniz.

*ya tarihe geçmek değil de, hangi kız olan bir insana ”böğün naptın” diye sorsam ” nolsun işte alış veriş yaptım” diyor. napcan sorusuna alışveriş yapacam, napıyorsun sorusuna alışveriş yapıyorum. o soru ekini hangi zaman kipiyle doldursam doldurayım aynı zaman kipiyle alış veriş cevabı geliyor. yoksam bu kızlar bakkkaldan ekmek almayı, ne biliyim akbili doldurtmayı falan da mı alış veriş sınıfına kokuyorlar acaba?

*buradan aihm’ne sesleniyorum, kafasına oranla belli bir ebattan böyük gözlük takan kızlara bazı yaptırımlar uygulansın yahu. kocaman gözlük suratının 5te 7sini kaplamış, off kıza bak diyorsun, gözlüğü bir çıkartıyor aslında kızın bir suratı yokmuş. biz erkekler bu durumlardan çok muzdaribiz.

*he bir de arkanan off kıza bak amuna koyam diyip de yüzünü dönünce ananı s.kim diye kaçtırtan kızları da piyasadan kaldırtmak lazım.

bu yazının devamı şu tarafa gitti >>
burada paylaşamadığım eski yazıların tamami ise nah şurada

0 yorum:

Yorum Gönder