28 Ağustos 2010 Cumartesi

Yazıyorum da Noluyo-66


*Selam evribadi.
*En çok hangi şehre acırsın diye sorsalar bana, hiç düşünmem niv york derim. Ne kadar cenabet durum varsa hepisi onun başına geliyor şu holivut yapımlarında. Kıyamet kopsa ilk oradan kopuma başlar, sel gelse ilk oranın amuna kor, uzaylılar orayı basar. Gerçekten çok ama çok üzülüyorum bu bahtsız niv yorka. Bir şeyi 50 kere şey edersen olurmuş o. Yakında cidden çok kötü şeyler gelecek bu niv york’un başına benden demesi.



*Aslında bu devirde uzay bilimcisi, ışınlanma bilimcisi falan olacaksın he. Çalışır gibi yapıp paso yattıktan sonra, bizim teknolojimizle bu zor, bundan 200-300 yıl sonra olur anca bunlar diyeceksin. Kebap iş valla. Törkiş kebab hemi de.
*Has bir türk erkeği kaç yaşına gelirse gelsin, ne işle uğraşırsa uğraşsın, sperim ve döllenme lafına güler. Böyle acayip bir durum işte. Koskoca kimyagersin biyokimya dersinde sınıfın çoğu döllenmeye kıkır kıkır gülüyor efendim. Gözlemledim vallaha.
*Kalp hekimleri açıkladı; insan kalbine en zararlı olay,bir bireyin otobüs durağına giden yolu, otobüsün gidiş yönüne paralel olan insanların, o yolda yarım saatte bir geçen otobüsün durağa kendinden önce gideceğini görmesidir. Genç yaşta kalp kırizi riskini yüzde 70 oranında artırıyormuş bu olay.
*Ben şu yerinyüzeyinde en çok kendiyle aynı ad ve soyadı taşıyan çok ünlü biri olan az ünlüye acırım. Gugulda adını aratacak, çok ünlü olmuş muyum diye bakacak ama hep o çok ünlü olan adam çıkacak karşısına. Sadece bu mu ? Gugul görsellerde adını arattığından kendi fotosu anca 3. veya 4. sayfada çıkacak. Diğer sayfalar hep o aynı ad ve soyada sahip olduğu çok ünlü fotolarıyla dolu. Allah düşmanımın başına vermesin, yok yok versin lan. Hatta düşmanın da benle aynı ad ve soyadı taşısın ve benden az ünlü olsun.

*Hep arkadaş ortamında tabakta son bir parça bir şey kaldığında onu ”lağğn yesem mi şunu” diye düşünmeden yiyen insan özgüveninde olmak istemişimdir. Ama ben kendi içimde muhasebe edene kadar, hep bahsettiğim o özgüvene sahip adam o tabaktaki son şeyi löpletiyor vallaha.
*Şu yerinyüzeyinde kafamı en çok kurcalayan şey, aynı anlama gelmesine rağmen, hediyenin kız ismi , lakin amağanın ise erkek ismi olmasıdır. Gerçekten çok ama çok garip bi durum.
*Evde şınav, mekik ve buna bağlı çeşitli sistemleri uygulamaya koyan bir insanın ayna karşısına geçip kaslarında hiçbir değişim olmamasına rağmen, aha lan şişti vallaha diye kendini kandırdığı o andaki gözlerinin içindeki parlama, hiçbir şeyde yok gerçekten.
*Off anasını satayım, doktorum bana bu kadar uzun cümle kurmayı yasaklamıştı. Nefes nefese kaldım cümlenin sonunu getirene kadar.
*Şu listendeki herkese insaniyet namına şu meyili göndert olayı, kesin kız msni arayan bir abazan dostumuzun işidir. Meyili yolladığı kişi listesindeki herkese meyili geri yolladığı sırada, bu abazan arkadaşımız da o listede olduğundan o meyil kendisine geri gelmiş olacak. Ama bir artıylan; bir ton kız msni. Kârlı iş vallağa.
*Hatta bir ara msnim başı ays_ ile başlıyordu. Günde 5-10 msn eklenmesi bana. Biri selam aysun naber yazıyordu, biri selam ayse tanışakmı. Adamlar her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Bu davranışları takdir edilesi gerçekten.
*Ekleyen isimlerse; yakuşuklı_delikanlı87, asi_çılgın_prens vs. Ben de hangi akıl sistemine hizmet kabul ediyorsam. O günden sonra rıza ile başlayan bir msn adresi aldım. Erkek olduğum belli olsun de mi ?
*Dı end.

1 yorum:

ampirik yansıma dedi ki...

Iki kardese koyucan esas bu isimleri. Oglana armagan kıza hediye ahaıahha. Süper tespitmis tuttum.

-yampiri-

Yorum Gönder