30 Ocak 2010 Cumartesi

yazıyorum da noluyo-42


*ben şu yeryüzünde soruyla sevişen öğrenciye nasıl bir tanım yapacağımı bilemedim. ''off abi ya soruya bak mükemmel'',''kesin çıkar bu he'', bunlar normalliği normal olan kısmı ama daha ileri gidip;''abi çok hoş lan bu soru,hayran kaldım resmen''diye devam eden resmen soruyla ayak üstü sevişen öğrenci modelleri var.

*herhalde şu yerinyüzeyindeki en büyük hayal kırıklığı tivitırda followladığımın beni followlamamasıdır. o an kendimi öylesine bir hiç gibi hissediyorum ki anlatamam. mönitörü kapatıp ağlamışlığım var desem yalan olur ama çok üzülüyorum bu durumda. ben çektim başkası çekmesin diye beni followlayanları elimden geldiğince followluyorum. iyi insanım aslında lan ben.

*hazır follow,tivirır demişken followlamak isterseniz may tivitır http://twitter.com/aysberg34

22 Ocak 2010 Cuma

yazıyorum da noluyo-41


*şu hayatta çirkin özgüveninden daha büyük özgüven görmedim ben vallaha.direkt mantık şu: ''lan çirkinim amuna koyam,daha ne kadar fazla çirkinleşebilirim ki''
*yıllardır büyük bir yalnış içersindeyiz dostlarım. evet yanlış bile değil yalnış içersindeyiz. yıllardır hapşurana çok yaşa deyip,öksüreni pas geçmedik mi ? şimdi size soruyorum,sizce hapşıranın mı çok yaşamaya ihtyiyacı vardır,yoksa öksürenin mi ? ben hiç hapşırdıktan kısa bir süre sonra öleni görmedim. zaten nasıl becerip öldüyse hapşırıkla, haketmiş o ölmeyi. ama öksürük yüzünden öleni gördüm.
*feysbuka üye olalı 2 seneyi aştı. ilkokul arkadaşı bulma modası da çoktan geçti ama ne hikmetse benim ilkokul arkadaşlarım beni yeni yeni bulmaya başladı. sanırım bu da tek taraflı bir çalışmadan ötürü olsa gerek. ben aramadım. daha doğrusu arayamadım.ismini hatırladığımın soyadını hatırlayamadım falan filan. belki arama şartları uygun olsa yine aramayacaktım. neyse ben de en nihayetinde kavuştum hepisine birer birer. ama hepsi bildiğin adam,kadın olmuş lan. yolda görsem abi çekerim yane,o derece. hepisi olgun olgun bireyler. hayat  onları benden daha fazla yormuş sanırsam,bu kadar olgun olma sebepleri bu olsa gerek. allahtan benim böyle sisokko şeyler yazdığımı daha bilmiyorlar da bu satırları okumayacaklar. veya okuyacaklar ve kılasik ilkokul buluşma eventsinde ağzımı burnumu kıracaklar.




devamı şu tarafta >>

15 Ocak 2010 Cuma

yazıyorum da noluyo-40-mini hikaye


Hikayenin öncesi için tıklayınız.
*****
Bayram tatilinde kendimi feysbuktan Burcu'yu bulmaya adadım. Zaten 3de uyandım. Bu saate kalmamıştır bayram falan . Derhal bilgisayarın power tuşuna yöneldim.Aklımda Burcu vardı tabi.Power tuşunda,ekranda,klavyede,her yerde Burcu vardı.Derslere hep geç kaldığımdan onu net görebileceğim bir açıya oturamıyordum da zaten. Bütün ders boyunca kızın saçlarını kesmek zorunda kalıyordum. Ne romantik ! Neyse hemen feysbukuma girdim.Arama şeysine hiç bu kadar heyecanla basmamıştım. Feysbuka Burcu yazınca 89bin adet sonuç çıkıyor. O da yaklaşık.Daha da fazla da feysbuk gözümü korkutmak istemiyor olsa gerek. Ama olsun, büyüdük diye kimse harçlık marçlık vermiyor zaten,bari Burcumu bulayım da biraz teslli olsun bana. Umarım Burcudur adı da. Orası da muamma yani.Ya feysbuku yoksa. Bu da ihtimal dahilindeydi ama o da olsundu anasını satayım. Bulacağım onu,kafaya koydum bir kez. Laz inadım da tuttu.Büyük bir azimle başladım ancak 12. sayfada sıkıldım. Benim laz inadım da bu kadardı anca. Köreltmişti böyük şehirde yaşamak ana değerlerimi.Bi şu koca burnum körelmedi şu büyük şehirde.

12 Ocak 2010 Salı

yazıyorum da noluyo-39


*yok arkadaş,ne yapsam ne etsem olmuyor. şu q harfine acayip gıcığım. ilk gördüğüm yerde ağız burun dalasım var. yok ecnebi harf diye değil bu kinim. ona bakarsan w de ecnebi harfi ama severim onu iyi çocuktur. bir yanlışını görmedim. x'te öyle. hatta bu xlerden bir kaçı yanyana gelince beni benden alıyor.ama bu q'a uyuzum ben arkadaş ! herif resmen k ve g'nin katili. ben katilleri sevmem o yüzden q'yu sevmiyorum ben.
*q'nun  suçlarından bazıları;
>qanqa'da iki k'yi katletmiş.
>qörüşürüz'de bir g'yi katletmiş vs vs vs.
*hoşgeldin 2010.velkam 2010,zart 2010,zurt 2010. bir allahın kuluda görüşüz 2009,sağolasın,zahmet ettin geldin demiyor. ben yeni yıl olsa tam 1 sene sonra başıma gelecekleri bilir, hiç kimseye şans,mutluluk,para,karı kız getirmezdim. işte biz bu yüzden her sene baştan kaybediyoruz. söz 2010 ben diğerleri gibi olmayacam,bir sene sonra seni nasıl karşıladıysam öyle uğrulayacağım.

devamı bu tarafta

1 Ocak 2010 Cuma

yazıyorum da noluyo-38


biz avatarı ilk böyle tanıdık
*avatar filminin afişinde 'titanic'in yönetmeninden'' yazıyor. ben az biraz sinemadan anlayan biri olsam ''oha adama bak o kadar yıl geçmiş anca yeni film çekmiş,ne sisokko bir yönetmen lan bu'' derim. ama allahtan az birazdan daha az anlıyorum da sinemadan, bunu bile diyememedim.
*geçen yazımda jopanya bizden 7 saat geride demiştim,yanılmışım. boş anıma denk gelmiş. biz onlardan 7 saat gerideyiz. bir de neyimize güvemişsek adamlara 7 saat avans vermişiz. düzeltmeyi yapan herkese teşekkürler.
*şu yeryüzündeki en cehennem azabını yaptığım espiriyi anlatarak çekmişimdir.
*yeni zelenda bizden   önde olduklarından,yeni yıla bizden önce giriyorlar  ve biz bir nebze de olsa kullanılmış bir yıla girmiş oluyoruz.yani girdiğimiz yeni yıl bile biraz da olsa eski.hayat mı lan bu.
*nerede kahverengi gözlüklü bir insan görsem o insana sahip çıkmak istiyorum. o bizim eskimeyen değerimiz. koruyup kollamak lazım.
*buradan yazılarımı çalıp kendi yazısı gibi gösteren insanoğullarına sesleniyorum ! yok lan kızmayacam. sadece uyarıcaktım sizi. kız mız düşer ayağına yapıyorsanız bunu hiç boşa uğraşmayın. benden size dost tavsiyesi.

devamı şu tarafta>>