8 Eylül 2009 Salı

yazıyorum da noluyo-25-


*hani evrendeki hiç bi madde kaybolmuyordu da,yok illa bi şekil bi yerlerde bulunuyorlardı da,yok öyleydi de yok böyleydi de..ee o zman nerde bu sular??neden susuzluk tehlikesiyle karşı karşıyayız..biri cevap verebilir mi acaba bana???noldu,neden herkes birden sustu?..

*bu su mevzusunda kafama takılan diğer konuysa,hani yüksekten atlayınca su beton etkisi yapıyor diyorlar ya,neden su çok mu kalleş bi madde veya çok mu kişiliksiz de kendisi gibi olamıyor mu ki??bence tam da kendisi gibi davranıyor..ne kadar yüksekten atlarsan atla su su etkisi yapar..ama sen farketmiyorsun...sorun su da değil bizde..



*amma sulu bi giriş oldu he..

*''ayyyy bu resimde çokk güzel çıkmısssın'' yorumu hakaretten başka birşey değil yaa..burdan ne sezerim ben arkadaş??aslında ne kadar bktn bi tipsin de,nasıl oldu,nasıl bi katakülliye getirdiysen,nasıl bi açıyla çektiysen güzel çıkmışsssın lan..çok şaşırdımmm..gibisinden bi yorumdur bunun altında yatan !!bu yorumu yapandan uzak durcaksın..dostt değil yılan böyleleri..

*fotojenik insandan da daha beter düzenbazcı yoktur yeryüzünde,resmen insanları kandırıyorsun..çirkinsin ama güzel çıkıyorsun..insanların hayalleriyle oynuyorsun..


*neysem oyumdur ben fotolarımda..

*zeki ama tembel insanlara bir çift sözüm var..ulan madem zekisin,zekiliğin çalışmadan bi bok olamayacağını anlaman lazım..basmıyor mu kafan o kadarına,ona basmıyorsa nasıl zeki oluyorsun..''aslında zekiyim biraz çalışsam ortalığın mına korum'' ..koy lan hadi...senden adam olmaz lan..zeki ama mal insan...


*asıl kalleş olan çamaşır suyu..güya çamaşırı temizlemek vazifesi ama çamaşıra damladı mı vay çamaşırın halline.. *güya bu yaz soğuk su işine girecektim,ama yine benden önce davranmış birileri..

*hani güya bi programda kavga falan çıkınca reyting tavana vuruyor ya nasıl oluyo lan bu??böyle evde otururken birden bire ''allahımm,allahım..kavga çıktı şu programda hissediyorum..onu açmalıyımm'' gibi bi durum mu var yani??o olay anını da olaydan önce izleyen izilyor..ee nasıl artıyor lan reyting!!??


*aslında yazacak çok iyi şeylerim var da tembelim..

0 yorum:

Yorum Gönder